Saraykent ilçesindeki bir olayda, kurbanlık hayvan sahiplerinin elinden kaçarak mahallede kısa süreli bir panik yaşanmasına sebep oldu. İki defa kaçan hayvan, vatandaşların yoğun çabaları sonucunda yeşil alanda yakalandı. Bu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
Olay, Kurban Bayramı’nda Saraykent ilçe merkezinde gerçekleşti. Kesilmek üzere getirilen büyükbaş kurbanlık hayvan, ipinden kurtularak sahibine çarparak elinden kaçtı.
Kurban sahiplerinin etrafını sardığı hayvan, uzun bir kovalamacanın ardından nihayet yeşil alanda kontrol altına alındı. Bu anlar, İbrahim Dinçer adlı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, görüntülerde kurbanlığın kaçışı ve vatandaşların peşinden koşma anları yer aldı.
