Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzey Marmara Otoyolunda saman yüklü tır dorsesi alevlere teslim oldu

İstanbul’da gece saatlerinde seyir halindeki bir tırın dorsesinde bulunan saman

İstanbul’da gece saatlerinde seyir halindeki bir tırın dorsesinde bulunan saman balyaları aniden alev aldı. Yangın, geceyi aydınlatan alevlerin yükseldiği görüntülerle cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece saat 23.30 civarında Kuzey Marmara Otoyolu’nda, Arnavutköy Tayakadın Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İstanbul Havalimanı istikametine seyreden tırın dorsesindeki saman balyaları bilinmeyen bir sebeple alev aldı.

Yangını fark eden sürücü, tırı hemen durdurarak dorseyle çekiciyi ayırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, yanarak kullanılamaz hale gelen dorse, zarar gördü. Alevlerin yükseldiği anlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

2 yaşlı yolcunun Malatya’daki bir halk otobüsünde ücretsiz ulaşım kartı
Sıradaki Haber Malatya’da 2 yaşlının yolcu otobüsündeki ilginç kavgası kamerada