Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malatyalı hayranı Ferdi Tayfur’un anısını yaşatacak

Malatyalı Bilal Akın Akkoç, Ferdi Tayfur’un ölümünden sonra onun anısını yaşatmak amacıyla kafeteryasında özel bir köşe hazırlayacak. Akkoç, sanatçının müziğiyle büyüdüğünü ve bu projeyle Tayfur’un mirasını hayranlarıyla buluşturmayı hedeflediğini belirtti.

Malatyalı Bilal Akın Akkoç, Ferdi Tayfur'un ölümünden sonra onun anısını

Malatya’lı Bilal Akın Akkoç, hayranı olduğu Ferdi Tayfur’un vefatından sonra sanatçının anısını yaşatmak amacıyla hazırladığı kafeteryasında özel bir Ferdi Tayfur köşesi oluşturacak. Ferdi Tayfur’un müziğiyle büyüyen Akkoç, bu proje ile sanatçının mirasını ve şarkılarını müzikseverlerle buluşturmayı planlıyor.

Türk müziği ve Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Ferdi Tayfur, Antalya’daki hastanede 79 yaşında vefat etti. Müzik dünyasında derin izler bırakan Tayfur’un kaybı sevenlerini yasa boğdu. Özellikle 90’lı yıllarda onun şarkılarıyla büyüyen birçok hayranı için büyük bir kayıp olan sanatçının müziği, Türk halkı arasında her zaman özel bir yere sahipti.

Ferdi Tayfur’un ölüm haberine üzüntüyle karşılayan Malatyalı Bilal Akın Akkoç, onun anısını yaşatmak adına özel bir proje gerçekleştirmeye karar verdi. Akkoç, kısa süre içinde açacağı kafeteryasında Ferdi Tayfur’a özel bir alan oluşturacak. Bu köşe, onun müziği ve hayatıyla ilgili detaylarla donatılacak ve müzik tutkunlarının buluşacağı özel bir nokta olacak.

Akkoç, Ferdi Tayfur’un mütevazı yaşam tarzını ve halkla iç içe olmayı tercih etmesini takdirle karşılıyor. Arkadaşları, Akkoç’u ziyaret ederek bir araya gelip Ferdi Tayfur’un plaklarını dinliyor ve eski günleri yâd ediyor. Ferdi Tayfur’u unutulmaz kılan şarkıları, onun hayranları için daima özel bir yere sahip olmaya devam edecek.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”