Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’nın tek kadın basketbol takımından büyük başarı

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor, ING Kadınlar Federasyon Kupası’nda finale yükselerek büyük bir gurur yaşadı. Takım, sergilediği başarılı performans ve mücadeleci ruhuyla Turgutlu’ya büyük sevinç yaşattı.

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor,

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olan Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ING Kadınlar Federasyon Kupası’nda elde ettiği final başarısı ile dikkatleri üzerine çekti. Turnuvaya çeyrek finalde katılan takım, finalde elde ettiği ikincilikle performansını taçlandırdı. Takımın mücadeleci ruhu, Turgutlu şehrine gurur yaşattı.

ING Kadınlar Federasyon Kupası 2025, Türk basketbolunun en önemli organizasyonları arasında yer alıyor ve bu yıl 14-19 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti. Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olan Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor, bu büyük organizasyonda Manisa ve Turgutlu’nun bayrağını en iyi şekilde temsil etti.

Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, çeyrek finalde Emlak Konut’u mağlup ederek yarı finale yükseldi. 62-68’lik skorla aldıkları galibiyetle kırmızı siyahlılar, yolculuklarına yarı finalde devam etti.

Yarı finalde karşılaştıkları J&M Çanakkale Belediyespor’u 64-61’lik skorla geçen Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor, büyük heyecana sahne olan mücadele sonrası finale adını yazdırdı.

Finalde, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Güre Spor ile karşılaşan takım, ikinci sırada yer alarak kupayı tamamladı. Şampiyonluk gelmemesine rağmen takımın azmi ve kararlılığı, Turgutlu halkı tarafından takdirle karşılandı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı Hüseyin Maliz ve birçok Turgutlu vatandaşı, ING Kadınlar Federasyon Kupası maçlarında takımı yalnız bırakmayarak tribünden destek verdiler.

Turgutlu Belediyespor Başkanı Hüseyin Maliz, takımın başarısından gurur duyduklarını belirterek, “Finale kadar yükselmek büyük başarıdır. Bu takımın başarısı, Turgutlu ve Manisa için gurur kaynağıdır. Oyuncularımızın sahadaki mücadelesi her şeyden önemlidir” dedi.

Başantrenör İstemihan Örücü ise, takımın gösterdiği dayanışmadan ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, önlerinde daha büyük hedefler olduğunu ve destekleriyle başarıya ulaşacaklarını ifade etti.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”