Yerköy Haber Gazetesi

MHP ÇİÇEKDAĞI VE KÖSELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

MHP ÇİÇEKDAĞI VE KÖSELİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI
04 Mart 2024 - 13:10

MHP, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi çalışmalarını yürütmek üzere Çiçekdağı ilçesi ve Köseli Beldesinde, Seçim İrtibat Büroları düzenlenen törenle açıldı.

Mehteran takımının marşı eşliğinde başlayan etkinliklerde, İlk olarak Köseli seçim irtibat bürosu ve daha sonra Çiçekdağı Seçim irtibat bürosu açılışı yapıldı.

Açılış programına Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç,  Partililer ve vatandaşlar katıldı.

3 Mart Pazar günü Saat : 12’de başlayan Köseli seçim irtibat bürosu açılışında Cumhur İttifakı Köseli Belediye Başkan Adayı Bekir Yılmaz yaptığı açıklamada, seçim irtibat büromuzun açılışına katılan tüm misafirlerimize ve Köseli halkına hoş geldiniz diyorum. Daha güzel hizmetlerin devamı için seçim irtibat büromuz seçim süreci boyunca tüm halkımızın hizmetinde olacaktır. Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum”dedi.

Köseli seçim irtibat bürosu açılışının ardından Saat 16.00’da Çiçekdağı seçim irtibat bürosu açılışında konuşan MHP Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Ahmet Hikmet Erdoğan,  Sayın Milletvekilim, Sayın İl Başkanım kıymetli protokol, değerli misafirler hepiniz hoş geldiniz. Canla başla diyerek çıktığımız bu yolda Çiçekdağımıza hizmet etmek için bu yola çıktık ve bugün seçim irtibat büromuzun açılışını gerçekleştirmek için bir aradayız. İlçemize partili partisiz herkese hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosu açılışı yapıldı.

 

Fadime Laleli

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır