Yerköy Haber Gazetesi

Milletvekili Sedef, Yerköy’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Milletvekili Sedef, Yerköy’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti
13 Ağustos 2021 - 15:18

MHP Yozgat Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu üyesi Ethem Sedef, Yerköy İlçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, beraberinde İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Yozgat Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanı Fatih Yılmaz, MHP Yerköy İlçe Başkanı Şevket Kalkan ve İl Genel Meclis Üyesi Aslan Bozkurt ve bazı partililer ile Yerköy İlçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

İlçede esnaf, vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Sedef, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyerek sorunların çözümü noktasında girişimlerde bulunacağını ve sorunların takipçisi olacağını ifade etti.

Ziyaretlerde Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin selamını da ileten Sedef, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in hemşerilerimize selamı var. Milliyetçi Hareket Partisi, önce vatan, önce bayrak düsturunu ön planda tutan milletimizin istek ve talepleri doğrultusunda hareket eden bir partidir. Bizler her zaman vatandaşımızın, esnafımızın, köylümüzün, memurumuzun, işçimizin yanındayız. Parti teşkilatımızla birlikte İlçe ilçe köy köy geziyoruz. Partimize olan ilgi ve teveccüh bizlerin çalışma şevkini daha da artırıyor. Yozgat’ımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını gerek meclis kürsüsünde gerekse katıldığımız bütün platformlarda en üst perdeden dile getiriyor, çözümü noktasında girişimlerimizi sürdürüyoruz. MHP ülkemizin sigortasıdır. Duruşu, misyonu her zaman vatanımız ve milletimizdir.” dedi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır