Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekilini bıçaklayan zanlının ifadesi ortaya çıktı: “Bana, ’Yeni Parti’ye gel, bizimle birlikte ilçe başkanı olarak devam et’ dedi ama yapmadı”

Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’i bıçaklayarak kaçan ve daha sonra teslim

Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’i bıçaklayarak kaçan ve daha sonra teslim olan eski CHP Oğuzeli İlçe Başkanı Seydi Ahmet Keleş ve oğlu dahil diğer 4 şüpheli, emniyet tarafından yapılan yasal işlemlerin ve sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar adliyeye sevk edilirken yoğun güvenlik önlemleri alındı. Keleş, olayın ardından pişmanlık duyduğunu ve vekilin hayatta olmasına sevindiğini belirtti. Keleş’in suç delillerini gizlediği değerlendirilen oğlu Hakan Keleş ise tutuklandı.

Keleş, vekille yaşadığı anlaşmazlığın asıl sebebinin ilçe başkanlığı atamasıyla ilgili olduğunu açıkladı. İfade verirken, “CHP’den Gaziantep Milletvekili Melih Meriç de Yeni Parti’ye geçti. Vekilimiz beni ilçe başkanı olarak atayacağını söyledi ancak atama gerçekleşmedi. Beklerken cezaevine girdim ve çıktım, ama hala atanmadım. Olay günü vekilim beni telefonla rahatsız etti, küfürler savurdu. Bu durum korku ve panik yarattı, bıçak aldım” şeklinde konuştu.

Keleş, vekilin kendisine küfür ettiğini ve tehditler savurduğunu belirterek, “Karşılaştığımızda vekil bana hakaret etti, yumruk attı. Bıçağı göstererek kendisini savundum. Olay anında sadece kendimi korumak istedim” dedi. Keleş’in ifadesine göre, olay sonrası vekil yaralanmıştı ve olay yerinden uzaklaşarak yardım çağrısında bulunmuştu.

Bir Türk plakalı tır, Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo Sınır Kapısı’nda yapılan
Sıradaki Haber Sınır kapısında incir yüklü tırda 45 adet silah ele geçirildi