Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mudanya’da yoğunluk artışına izin yok

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, kentsel dönüşüm sürecinde kararlı bir şekilde yoğun yapılaşmaya karşı olduklarını vurgulayarak, Mudanya’nın geleceğini korumak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Riskleri bilerek ve planlı bir şekilde hareket ederek Mudanya’yı güvenli bir geleceğe taşımayı hedeflediklerini ifade etti.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, kentsel dönüşüm sürecinde kararlı bir

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, kentsel dönüşüm sürecinde kararlı olduklarını belirterek, “Mudanya’nın geleceğini korumak bizim sorumluluğumuz” dedi. Dalgıç, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) tarafından düzenlenen “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde yaptığı konuşmada, kentsel dönüşümün sadece binaların yenilenmesi anlamına gelmediğini vurguladı. Türkiye’nin deprem gerçeğinin önemine dikkat çeken Dalgıç, toplumsal uzlaşının bu sürecin temelinde olduğunu belirtti.

Başkan Dalgıç, geçmişte yapılan zemin araştırmaları ve yapı denetimlerinin yetersizliğine işaret ederek, bu durumun büyük bir can güvenliği sorunu yarattığını ifade etti. Mudanya’nın deprem bölgesi olduğunu hatırlatan Dalgıç, güvenli bir kent için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kentsel dönüşüm sürecinde yoğunluk artışına izin verilmemesi gerektiğine vurgu yapan Dalgıç, Mudanya’nın geleceğini planlı ve bilinçli bir şekilde yönlendireceklerini belirtti. Belediye Başkanı, Mudanya’nın güvenli bir geleceğe doğru ilerlemesi için ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını kaydetti.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”