Yerköy Haber Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

MURAT KÜSMEZ MEHMET HOCA‘YI ÇİÇEKLE KARŞILADI

MURAT KÜSMEZ MEHMET HOCA‘YI ÇİÇEKLE KARŞILADI
27 Şubat 2024 - 15:15

1990-1995 Yıllarında Eğitim Sporda Futbol Oynayan Şimdi ise Yerköy Spor’da Yöneticilik ve Antrenörlük Görevini Üstlenen Murat Küsmez Futbolculuk Yıllarında Hocası Olan Mehmet Şaşmaz ile iki Hoca olarak karşılaştı.
Murat Küsmez maç öncesinde Mehmet Şaşmaz Hocaya çiçek takdim ederek emekleri için teşekkür etti.
Murat Küsmez yaptığı açıklamada, öğrencilik yıllarımızda Yerköy’de futbol alanında bize her zaman destek veren ve antrenörlük yapan Mehmet Şaşmaz hocamızın bizlerde çok emeği var. Bu yüzden kendisine çıkacağımız maç öncesinde çiçek takdim etmek istedik. Kıymetli Hocama Yerköy’lü gençlere ve bizlere vermiş olduğu emeklerinden dolayı tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim”dedi.
Mehmet Şaşmaz ise, bu nazik davranışından dolayı Murat Küsmez’e teşekkür etti.
Orhan Ekinci

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır