Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Kaplan: “Yukarıya tutunmamız gereken bir maçtı”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Ankara Keçiörengücü maçı sonrasında “Final maçımız kaldı” diyerek önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı. Rakoczy’nin acı haberi moral bozukluğuna sebep olurken, hava şartları da oyuncuları etkiledi. Iyi bir mücadele sonucu 3-2 kazanan Ankaragücü, gelecek maça odaklandı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Ankara Keçiörengücü maçı sonrasında

MKE Ankaragücü’nün teknik direktörü Mustafa Kaplan, Ankara Keçiörengücü ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bu maçta yukarıda kalmamız gerekiyordu. Önümüzdeki maç final niteliğinde olacak” dedi.
Trendyol 1. Lig’in 37. haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü’nü 3-2 mağlup eden MKE Ankaragücü, galibiyetin ardından büyük sevinç yaşadı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Mustafa Kaplan, “Bugün başlangıcı üzücü bir haberle yaptık. Rakoczy’nin babasının vefatı bizleri derinden üzdü. Bu durumu öğrenince oyuncumuza izin verip gitmesine izin verdim. Takıma da biraz moral bozukluğu yansıdı tabii ki. Kazanmamız gereken önemli bir maçtı. Önümüzdeki maç final niteliğinde olacak. Biz gelir gelmez 2 maçı da kazandık. İlerleyen haçta, Amed maçını da kazanmayı umuyoruz. Sonrasında ise ligdeki konumumuza göre hareket edeceğiz. Hava koşulları ve sabahki üzücü haber takımımızı etkiledi. Keçiörengücü oyuncularını tebrik ediyorum. Sıcak hava şartlarına rağmen iyi bir maç izledik” ifadelerini kullandı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı