Yerköy Haber Gazetesi

OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR

OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR
31 Mayıs 2021 - 16:47

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu beraberinde İlçe Başkanı Hilmi Taş ile birlikte İlçede bir çok alanda devam eden yatırımları yerinde inceledi.
Devam eden yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Hasan Hakanoğlu: “İlçe Başkanımız Hilmi Taş ile birlikte yapımı hızla devam eden yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi inşaatlarımızda incelemelerde bulunduk.
Ağustos ayına tamamlanması planlanan yatırımlar ile birlikte, tüm halkımızın spor ve keyifli zamanlar geçirebileceği, sosyal aktivitelerin yapılabileceği bir yer kazanılmış olacak. İlçemize olan destekleri için Milletvekilimiz Mustafa Kendirli, İl Başkanımız Seher Ünsal’a tüm Çiçekdağımız adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.
KUM ELEME TESİSİNDE
SONA GELİNDİ
Başkan Hakanoğlu: 1 hafta içerisinde kum, çakıl ve benzeri malzemeleri üretip, satış gerçekleştireceğimiz kum eleme-yıkama tesisimizde son eksiklikleri tamamlıyoruz. Bölgemizde ihtiyaç olan bir yatırımı gerçekleştirmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.
Çiçekdağımıza ve yakın bölgelerimize hayırlı, uğurlu olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır