Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ölümlü kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Reşadiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybettiği

Reşadiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybettiği anlık güvenlik kamerası görüntüleri ile belgelendi.
Olay, D-100 kara yolunda Çayırpınar köyü Ata Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gece saatlerinde gerçekleşti. C.Y.F. yönetimindeki 60 FC 230 plakalı araç, Reşadiye istikametinden Niksar yönüne seyrederken yolun kenarında park halinde duran 60 TK 017 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan Çetin Coşkun (24) ve Semih Özer (21) ağır yaralanırken, araçta bulunan F.K. (35) ise hafif şekilde yaralandı.
Güvenlik kamerası görüntülerinde, araçların kara yolunda ilerlerken otomobilin hızla olay yerine yaklaştığı ve çarpmanın ardından bölgede hareketlilik yaşandığı görülüyor. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların olay yerine doğru ilerlediği ve kısa süre içinde yardım ekiplerinin bölgeye ulaştığı açıkça görülüyor.
Reşadiye Devlet Hastanesi’ne götürülen ağır yaralı Çetin Coşkun ve Semih Özer, tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamadı. F.K.’nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.
Yapılan incelemede 60 M 2028 plakalı başka bir aracın da kazaya etki ettiği belirlendi. Söz konusu aracı kullanan ehliyetsiz sürücü A.O.T. (20) ile diğer aracın sürücüsü C.Y.F. ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Pozantı ilçesinde bir hayvan çiftliğinde çıkan yangın, Adana itfaiye ekipleri
Sıradaki Haber Pozantı’da hayvan çiftliğinde çıkan yangın paniğe neden oldu