Yerköy Haber Gazetesi

“Önceliğimiz Ticari Kâr değil, Öğrencilerimizin Tam donanımlı bir Eğitim almaları”

“Önceliğimiz Ticari Kâr değil, Öğrencilerimizin Tam donanımlı bir Eğitim almaları”
28 Haziran 2021 - 19:20

Yozgat Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yenilenen yüzü ve yetiştirdiği
uzman ekibiyle alanının gözdesi olmaya devam ediyor.

Yozgat Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yenilenen yüzü ve yetiştirdiği uzman ekibiyle alanının gözdesi olmaya devam ediyor.
Yozgat Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan çalışmalar ve Eğitim konusunda açıklamalarda bulunan Elif Tumgan: Okulumuz, Yiyecek hizmetleri ve kat hizmetleri bölümünden oluşmaktadır. Yiyecek içecek hizmetlerinde hem servis hem de aşçılık yani hem mutfak hem de restoran eğitimi verilmekte olup, Resepsiyondan, kat hizmetleri alanında ise otel eğitimi almaktalar. Okulumuz Otelcilik ve Turizm alanında bütün temel eğitimleri verebilecek köklü bir yenilenmeyle artık, Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Konaklama Seyahat Hizmetleri alanlarında Eğitim gören öğrencilerimizin tam donanımlı bir eğitim alabilmeleri için, tüm çalışmalar ve uygulamalar artık okulumuzda yapılabilmektedir.
Geleceğe güvenle bakan öğrenciler yetiştirdiklerini belirten Elif Tumgan, Önceliğimiz Ticari Kâr’dan ziyade Öğrencilerimizin tam donanımlı bir Eğitim almalarını sağlamaktır ve Okulumuz istihdam garantili bir okuldur” dedi.
5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA
Okul Müdürü Elif Tumgan, Restorant, Teras Cafe, Otel Lobisi, Yemekhane, Kütüphane, Mutfak, Çocuk oyun alanları, Şark köşesi kahvaltı alanları, Açık hava kahvaltı ve yemek alanları gibi bir çok konuda yaklaşık 8 ay süren restorasyon çalışmalarının ardından okulun yeni yüzü ile 5 yıldızlı otel konforunda modern bir tasarım ve hijyen disiplini ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor”dedi.
ÖZEL GÜNLER İÇİN
REZERVASYONLAR DEVAM EDİYOR
Kına, söz, düğün, nişan, sünnet, doğum günü kutlama ve diğer etkinliklere de otelimiz hizmet vermektedir. Talep olduğu takdirde akşam yemekleri, iftar yemekleri, yine düğünlerle ilgili de yemek hizmeti sunabiliyoruz. Otelimiz yedi gün 24 saat usulü ile çalışıyor.”
BİNBİR ÇEŞİT AÇIK BÜFE KAHVALTI
Otelimizde bir çok kahvaltı türü nezih ve hijyenik ortamlarda hazırlanarak, Hafta içi her gün açık havada, şark köşesinde kahvaltı yapma, Hafta sonu açık büfe kahvaltı keyfi sunuyoruz. Vatandaşlarımızı hafta içi veya hafta sonları aileleriyle birlikte gelerek, eşsiz lezzetlerimizi tatmaya davet ediyoruz.
AÇIK HAVADA OKEY KEYFİ
Özellikle de yaz aylarında sıcak havadan bunalan okey tutkunu vatandaşlarımız için ister açık havada ister kapalı ortamda zengin çeşit yiyecek ve içeceklerimizle okey keyfi yaşamaya davet ediyoruz.
ÖZEL GÜNLER İÇİN SİPARİŞ
Otelimiz bir çok alanda hizmet verirken ev hanımlarımızı da unutmadık. Davet, Gün, iftar, doğum günü gibi bir çok özel günleriniz de adresinize yemek, yaş pasta, kuru pasta ve içecek gibi bir çok hizmeti sunmaya başladık.
OYUN SALONLARI
Çocuklar için otelimizde eğlenceli alanlar oluşturarak, ailelerimizin ve çocukların keyifle zaman geçirebilecekleri oyun alanları, kütüphane gibi alanlarla da hizmet vermeye başladık.
Amacımız turizme ahlaklı, disiplinli, işini bilen, vatanına milletine bağlı, yaptığı mesleğin inceliklerini bilen bireyler yetiştirmektir. İyi bir ekimiz var. Öğretmenlerimiz alanında uzmanlaşmış kişilerden oluşuyor” diye konuştu. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır