Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osman Hamdi Bey’in tablosu 52 milyon TL’ye alıcı buldu

Osman Hamdi Bey’in kayıp olduğu düşünülen “Kahve Hazırlamak” adlı tablosu İngiltere’de 52 milyon TL karşılığında satıldı. Tabloda Topkapı Sarayı’nın harem bölümünde kahve hazırlayan iki genç kadın resmediliyor.

Osman Hamdi Bey'in kayıp olduğu düşünülen "Kahve Hazırlamak" adlı tablosu

Osman Hamdi Bey’e ait olan ve kayıp olduğu düşünülen “Kahve Hazırlamak” isimli tablo, İngiltere’deki bir müzayedede 52 milyon TL’ye (1 milyon 16 bin pound) bir alıcı tarafından satın alındı. Sotheby’s Müzayede Evi’nde gerçekleşen açık artırmada, 1881 tarihli ve sanatçının adı açıklanmayan eser, Topkapı Sarayı’nın harem bölümünde kahve hazırlayan iki genç kadını konu alıyor.

Irak Türkmen Cephesi’nin eski Başkanı olan ve aynı zamanda Irak
Sıradaki Haber Irak Meclisi Türkmen Grubu Başkanı Salihi: “Türkmen halkının bir bakanlıkta temsil edilmesi garanti altında”