Yerköy Haber Gazetesi

Osman Olcay Tuğ UYAR’ dan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY’ a ziyaret

Osman Olcay Tuğ UYAR’ dan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY’ a ziyaret
15 Kasım 2021 - 11:30

AK Parti Yozgat Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Taşdemir ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları İle Beraber Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Fuat Oktay’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ziyaret etti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki kabulde AK Parti Yozgat Gençlik Teşkilatı üyeleri Yozgat’taki gençlik çalışmaları hakkında Oktay’a bilgi verdi.

Sohbet havasında geçen ve yaklaşık 3 saat süren kabulde Oktay, gençlerin önerilerini dinledi, sorularına cevap verdi. Oktay sohbetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’nin geleceğinin gençlerin elinde şekilleneceğini vurguladı.
Yozgat’ın sorunlarına da değinen Oktay, yapılan üst ve altyapı hizmetleriyle Yozgat’ın gelişmekte olan bir şehir olduğunu aktardı.
Toplantıda söz alan AK Parti Yerköy Gençlik Kolları Başkanı Osman Olcay Tuğ Uyar;
Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulumuz’da Şuan 1278 talebe mevcutta bulunduğunu, üniversite binasının yetersiz oldugunu ve bir ek bina yapıldığı zaman üniversite öğrenci sayısının yaklaşık 4 bini bulacağını ifade etti ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay’dan Yerköy Adalet Meslek Yüksekokuluna Ek Bina Talebinde Bulundu. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır