Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Osmancıkspor’un eski kaptanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza, dün akşam saatlerinde D100 Karayolu Koyunbaba Mahallesi Arafat Tepesi mevkiinde meydana geldi. Ahmet Menduh Engel isimli eski kaptan, yolun karşısına geçmeye çalışırken E.Ç. yönetimindeki bir araç tarafından çarpıldı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Engel ağır yaralandı ve olayı gören diğer sürücüler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Engel, önce Osmancık Devlet Hastanesi’ne ve ardından Çorum’a sevk edildi. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Engel yaşamını yitirdi.
Halk arasında “Menduh Kaptan” olarak bilinen ve emekli belediye çalışanı olan Ahmet Menduh Engel’in cenazesi, Beylerçelebi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Yıllarca Osmancıkspor’un kaptanlığını yapmış olan Engel için düzenlenen cenaze törenine, ailesinin yanı sıra spor camiasından dostları ve birçok vatandaş katıldı.
