Osmaniye ilinde bir otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı, bu olayın ardından kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışmalar başlatıldı.
Kazanın meydana geldiği yer Cumhuriyet Mahallesi Çörtük Kavşağı olarak belirlendi. İddialara göre, sürücüsü ve plakası henüz kimliği tespit edilemeyen bir otomobil, Hüseyin E. adlı sürücüye ait 80 AIF 360 plakalı motosiklete çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Bölge sakinlerinin ihbarı üzerine, olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Osmaniye Devlet Hastanesi’ne nakledildi ve tedavi altına alındı.
Polis ekipleri, kaza sonrası olay yerinden kaçan otomobilin tespiti ve sürücüsünün yakalanması amacıyla soruşturma başlattı.
