Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Otobüs şoförü bayılan çocuğu hastaneye yetiştirdi

Kahramanmaraş’ta bir özel halk otobüsünde seyahat eden bir çocuk aniden

Kahramanmaraş’ta bir özel halk otobüsünde seyahat eden bir çocuk aniden rahatsızlanarak bayıldı. Otobüs şoförü durumu fark ederek rotayı değiştirip çocuğu hızla yakındaki hastanenin acil servisine götürdü.
Önsen-Kurtlar Mahallesi güzergahında seyreden özel halk otobüsünde yolculuk yapan 17 yaşındaki M.A., ansızın bayılarak rahatsızlandı. Otobüs şoförü, hızla müdahale edebilmek için çocuğu yakındaki Özel Sular Akademi Hastanesi Acil Servisi’ne ulaştırdı. Yapılan başlangıç müdahalenin ardından hastanın durumunun iyi olduğu belirlenerek taburcu edildi. Otobüste yaşanan olay ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Özel Sular Akademi Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Mustafa Bolat, konu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Bugün sabah saatlerinde bayılan çocuk hastamız acil servise getirildi. Durumu otobüste yaşandı. Yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir sağlık sorunu saptanmadı ancak tansiyonunda düşüklük tespit edildi. Gerekli tetkikler ve tedavilerin ardından hastanın durumu stabilize oldu ve taburcu edilmesine karar verdik. Bu süreçte otobüs şoförü ve diğer yolcuların gösterdiği duyarlılık için teşekkür ederiz.”

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Ercan
Sıradaki Haber Bursa’da çıkan kavgada bıçaklar çekildi: 1 yaralı