Kocaeli’de, çeşitli suçlardan toplam 38 yıl hapis cezasına çarptırılmış firari bir hükümlü, gerçekleştirilen operasyonla ele geçirildi. Polisin uyarılarına rağmen kapıyı açmayan hükümlünün bulunduğu eve, özel harekat timleri tarafından koçbaşıyla girildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan toplam 38 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ü. (42) isimli firarinin İzmit ilçesindeki saklandığı adresi belirledi. Tespit edilen adrese Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla operasyon düzenlendi.
Firarinin evine girmesi için yapılan polis uyarılarına cevap gelmemesi üzerine, özel harekat ekipleri koçbaşı kullanarak içeri girdi ve S.Ü. operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan S.Ü., işlemleri için İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi ve ardından cezaevine gönderilmek üzere adli süreç başlatıldı.
