Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Paralarını alamadığını iddia eden işçiler inşaatın çatısına çıktı

Antalya’da, bir grup işçi aylardır alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle çatıya çıktı.

Antalya’da, bir grup işçi aylardır alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle çatıya çıktı. İşverenin gelmesini bekleyen işçiler, yetkilinin gelmeyeceğini öğrenince, “Babam hastayken ilaç alacak param yok. O gelmeden inmem!” diyerek polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

Olay, Sabah saatlerinde Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi 160. Sokak’taki bir inşaatta meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan tamamlanma aşamasında olan inşaatta çalışan 6 işçi, uzun zamandır alacaklarını alamadıklarını iddia ederek toplam 2 milyon TL tutarındaki paralarını talep etmek için çatıya çıktı. Mesai arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, olası bir duruma karşı atlama yatağı hazırladı.

İşçilerin inmesi için polis ekiplerinin çabaları yetersiz kalınca, müzakereci polis memuru yardıma çağrıldı. İşçiler, verdikleri emeğin karşılığını alamadıklarını belirterek, sorumlu mimar ve müteahhidin gelmesini talep etti. Ancak, yetkili mimarın gelmeyeceği bilgisi üzerine sinirlenen işçiler, polis ekiplerinin sakinleştirme çabalarına rağmen tepkilerini göstermeye devam etti. Paralarını almadan inmeyeceklerini belirten işçiler, “Sabah beri buradayım. Gelmeden ne kapıyı açarım ne de inerim. Babam hasta, ilacını alacak param yok.” ifadelerini kullanarak tepkilerini dile getirdi.

Elazığ Belediyesi, şehir merkezindeki mahallelerde başlattığı altyapı çalışmalarının ardından asfalt
Sıradaki Haber Elazığ’da mahallelerde yol ve kaldırım yenileme çalışması