Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Personel lojmanı olarak kullanılan daire yandı: 1 kişi dumandan etkilendi

Manavgat’ta Bir Apartmanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı Antalya’nın Manavgat

Manavgat’ta Bir Apartmanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir apartman dairesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Lokanta personelinin kullandığı dairede çıkan yangında dumandan etkilenen bir çalışan hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerine göre yangın, lokantanın personel lojmanı olarak kullanılan dairenin ikinci katında çıktı, ancak yangının nedeni henüz belirlenemedi. Yangın sırasında vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunmasıyla birlikte, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu yangın diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın esnasında dumandan etkilenen iş yeri çalışanı Yunus Emre G., sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gök’ün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yangında kullanılamaz hale gelen eşyaların bulunduğu odada ranza ve çeşitli eşyalar zarar görmüş olsa da, itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini belirlemek için inceleme başlattı.

Karaman’da bir kavşakta meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araca
Sıradaki Haber Karaman’da motosiklet kazası: 1 yaralı