Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pert olan araçtan engelli çıkan şahıs, hukuk mücadelesini sürdürüyor

Ankara’da 4 yıl önce yaşadığı trafik kazası sonrasında engelli kalan

Ankara’da 4 yıl önce yaşadığı trafik kazası sonrasında engelli kalan ve hukuk mücadelesini sürdüren Ömer Nazlı, acı deneyimini paylaştı.
Ömer Nazlı, 12 Şubat 2022 tarihinde Ankara’ya ailesini ziyarete giderken karıştığı kaza sonucu ağır yaralandı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken, Nazlı ise uzun bir tedavi süreci geçirdi. Sağlıklı bir yaşam süren Nazlı, kaza sonrasında hayatının tamamen değiştiğini belirtti.
Hukuk mücadelesine değinen Nazlı, kazadan sonra aldığı engelli raporunun yetersiz bulunduğunu ve adli tıp raporunun kendisini mağdur ettiğini ifade etti. Aracın alkollü bir sürücüye ait olduğunu iddia eden Nazlı, karşı tarafın adaletten kaçtığını ve hiçbir ceza almadığını aktardı.
Zorlu süreçte ailesinin desteğiyle ayakta kalmaya çalışan Nazlı, yaşam mücadelesini sürdürdüğünü belirterek adalet arayışının devam edeceğini vurguladı.

Kırşehir’de, jandarma siber suçlarla mücadele ekipleri tarafından 90 adet terör
Sıradaki Haber Terör propagandası yapan 90 siteye erişim engeli