Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Pınarbaşı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda sona gelindi

    Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği Pınarbaşı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi hızla tamamlanıyor. Aydınlı gençler ve çocuklara modern tesis, farklı yaş gruplarına yönelik yüzme seçenekleri sunacak. Yüzme sporunu teşvik edecek olan tesis, sosyal yaşam alanlarıyla da dikkat çekecek.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın

    Pınarbaşı beldesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle inşa edilen Yarı Olimpik Kapalı ve Açık Yüzme Havuzu projesi neredeyse tamamlandı. Proje, kısa sürede tamamlanarak Aydınlı gençler ve çocukların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.
    Yenilikçi tesis, beş kulvarlı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, beş kulvarlı yarı olimpik açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu gibi çeşitli seçenekler sunarak her yaş grubundan insanlara hitap ediyor. Yüzme sporuna ilgi duyan herkesin keyifli vakit geçirebileceği tesis, soyunma odaları, kafeterya ve sosyal alanlar gibi ihtiyaçları karşılayacak detayları içeriyor.
    Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençleri ve çocukları spora teşvik etmeyi amaçlayan bu projeyi hızla tamamlamak için büyük çaba sarf ediyor. Bu tesis, sadece bir yüzme havuzu olmanın ötesinde, sosyal etkileşim için de önemli bir mekân olacak.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”