Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanlığı heyeti, Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Kılıçoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanı Yıldırım Töremişoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Kılıçoğlu ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede ilçe genelindeki huzur ve güvenlik ortamı ile gençliğe yönelik çalışmalar üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Kılıçoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden İlçe Başkanı Yıldırım Töremişoğlu, Türk polis teşkilatının ilçenin güvenliği ve huzuru için fedakarca yürüttüğü çalışmaları takdirle takip ettiklerini belirterek görevinde muvaffakiyetler diledi.
İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Kılıçoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti. Program, Başkan Töremişoğlu’nun Emniyet Müdürü Kılıçoğlu’na günün anısına plaket takdim etmesi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
