Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Polisten asayiş ve trafik denetimi

Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, “Türkiye Güven Huzur Uygulaması” kapsamında

Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, “Türkiye Güven Huzur Uygulaması” kapsamında aranan 2 şahıs yakalandı. Aynı dönemde trafik denetimlerinde ise 213 sürücüye toplam 1 milyon 212 bin 134 TL idari para cezası kesildi.
İl Emniyet Müdürlüğü’nün koordinasyonunda il genelinde ve ilçelerde gerçekleştirilen uygulamalar, genel asayişin sağlanması, kamu düzeninin korunması, vatandaşların huzur içinde yaşamlarını sürdürmesi, suç işlenmesinin önlenmesi, aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.
Ekipler, cadde, sokak, meydan, park ve bahçeler, metruk binalar, okul çevreleri, iş yerleri, otogar, tren garı ve mesire alanlarında denetimler yaptı. Toplamda 3 alışveriş merkezi, 60 park ve bahçe, 48 metruk bina, 100 iş yeri, 90 okul çevresi, otogar ve tren garı kontrol edildi.
Uygulamalar kapsamında 3 bin 912 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı ve 1 asker kaçağı hakkında tutanak tutuldu. Ayrıca, çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs gözaltına alındı.
Trafik denetimlerinde ise 1.740 araç kontrol edildi. Kural ihlali yapan 213 sürücüye toplam 1 milyon 212 bin 134 TL idari para cezası verildi ve 16 araç trafikten men edildi.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir kişi, arazi anlaşmazlığı nedeniyle düşmanlık beslediği
Sıradaki Haber Ordu’da kardeş katliamı: 3 ölü