Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kişi evini ateşe verdi, balkona çıkıp izledi

Ankara’nın Mamak ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi

Ankara’nın Mamak ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi tarafından çıkarılan ev yangınında 1 kişi yaralandı. Şirintepe Mahallesi’ndeki altı katlı bir apartmanın en üst katında gerçekleşen olayda, 55 yaşındaki A.E. isimli şahsın dairesini ateşe verdiği iddia edildi. Apartman sakinlerine tehditler savurduğu belirtilen A.E.’nin akıl sağlığının yerinde olmadığı öne sürüldü. Yangın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek hastaneye kaldırıldı. Apartman sakinleri, kendilerini tehdit ettiği iddia edilen şahsın sürekli olarak endişe yarattığını belirtti ve yetkililerden gereken önlemleri almalarını talep etti. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olayın şahidi Nesimi Öcal, evi yakan şahsın ruhsal sorunları bulunduğunu belirterek, “Şahıs, önceden binayı ve mahalleyi tehdit etmişti. Yangın anında hemen müdahale ettik, ancak şahsın ruhsal sıkıntıları olduğu için bu tür bir olayı gerçekleştirdiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Apartman sakinlerinden Mehmet Hökerek ise, can güvenliklerinin olmadığını vurgulayarak, “Şahsın ruhsal sorunları nedeniyle sürekli tehdit ettiği insanlar var. Yetkililerden gereken önlemleri almasını bekliyoruz. Can güvenliği açısından bu durum ciddiyetle ele alınmalı” dedi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı