Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar etkinliğinde Altınova Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Çetin, iftar öncesinde öğrencilerle masaları dolaşarak sohbet etti.
Çetin, Ramazan ayının ruhani önemine vurgu yaparak, “Ramazan, paylaşımın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı özel bir zaman dilimidir. Bugün burada geleceğimizin güvencesi olan siz kıymetli kardeşlerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerin enerjisi ve hayalleri bize ilham veriyor. Belediye olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız. Okul Müdürü Adem Yenipınar ve tüm öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
İftar programı, dua ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. Öğrenciler, kendileriyle yakından ilgilenen Çetin’e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.
