Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pütürge’deki arazi yangını kontrol altına alındı

Pütürge ilçesinde çıkan arazi yangını, ekiplerin kararlı müdahalesiyle kontrol altına

Pütürge ilçesinde çıkan arazi yangını, ekiplerin kararlı müdahalesiyle kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları halen devam ediyor.
Pütürge ilçesine bağlı Yediyol Mahallesi’nde çıkan arazi yangınına Valilik koordinasyonunda AFAD, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri müdahale etti. Toplamda 20 araç ve 55 kişinin katıldığı çalışmalar neticesinde yangın kontrol altına alındı.
Vali Seddar Yavuz, yangının kontrol altına alındığını belirterek, “Pütürge ilçesi Yediyol Mahallesi’nde meydana gelen yangın kontrol altına alındı ancak soğutma çalışmaları sürüyor. Dikkatsizlik ve tedbirsizlik üzücü sonuçlara neden olmakta ve kamu kaynaklarının israfına yol açmaktadır. Herkesin daha dikkatli ve duyarlı olmasını rica ediyorum. Sahada özveriyle çalışan tüm personele içtenlikle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Adıyaman ilinde meydana gelen olayda, komşusu tarafından silahlı saldırıya uğrayan
Sıradaki Haber Komşusuna av tüfeğiyle ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı