Yerköy Haber Gazetesi

RASİM ARAZAY’A “KENT&BAŞKAN” ÖDÜLÜ

RASİM ARAZAY’A “KENT&BAŞKAN” ÖDÜLÜ
13 Eylül 2021 - 11:02

Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, Belde Belediyeler kategorisinde Kent&Başkan Ödülü’ne layık görüldü.

Kent&Başkan Dergisi, tüm Türkiye’yi kapsayan online anket düzenledi. Anket sonuçlarına göre Kırşehir’in Özbağ Beldesi Belediye Başkanı Rasim Arazay, yaptığı çalışmalar nedeniyle Kent&Başkan Ödülü’nü kazandı.

Verilen ödül hakkında Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, “Özbağ adına Pazar günü büyüyen üreten belediyeler adına 1. gelmemiz sebebiyle ödül törenine katıldım ve ödüle layık görüldüm. Özbağımızı seviyoruz” dedi.

Başkan Arazay’a gönderilen ödül hakkında gönderilen yazıda şunlar bildirildi:

“Sayın Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, tebrikler. Belde Belediyeler kategorisinde Kent&Başkan Ödülü’nü almaya hak kazandınız.

Kent&Başkan Dergisi olarak tüm Türkiye’yi kapsayan online anketimizin sonuçlarına göre Kent&Başkan Ödül’nü kazandığınızı bildirir, Kent&Başkan Dergisi olarak tebrik ederiz. Halkın oyları ile kazandığınız Kent&Başkan Ödülü’nüzü almak üzere sizi ödül törenimize bekliyoruz.

Türkiye’nin her bölgesinden büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarımızın ve Trük Belediyeciliği’nin, yerel yönetimlerimizin gelişimi, güçlendirilmesi için çalışan önemli ve seçkin isimlerin Malatya’da bir araya geleceği bu organizasyonda siz değerli başkanımızı da aramızda görmek istiyoruz.”

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır