Trabzon kökenli bir hafriyat kamyonu şoförü olan Mustafa Ay, Rize’ye iş için gittiği sırada karıştığı kaza sonucunda yaşamını yitirdi.
Mustafa Ay’ın olay anında kullandığı yüklü kamyonunun kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlanması sonucu, kamyonun altında kalarak ağır yaralanan şoför, kamyonun altından kurtulmayı başardı. Ancak, kurtarma çalışmalarına rağmen tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdiği belirlendi.
Bu acı haber, Mustafa Ay’ın ailesi ve sevdiklerini büyük bir üzüntüye boğarken, şoförün cenazesi doğum yeri olan Araklı’nın Çamlıca Mahallesi’ne gönderildi.
Hayatını kaybeden Mustafa Ay için sevenleri ve ailesi tarafından Araklı’nın Çamlıca Mahallesi’nde düzenlenecek olan cenaze töreninin tarihi ve detayları ilerleyen günlerde paylaşılacak.
