Sakarya’da polis tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, çay ocaklarında yaşlı erkek müşterilere fuhuş hizmeti sunulan ve yer temin eden 2 kadın ve toplamda 4 şüpheli tutuklandı. Operasyon sırasında 5 mağdur kadın kurtarılırken, suça karışan iş yerleri ve ikametler mühürlendi.
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Adapazarı ilçesinde faaliyet gösteren fuhuş şebekesine yönelik operasyon düzenledi. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, yaşlı erkek müşterilere fuhuş hizmeti sunulduğu belirlendi.
Operasyon, çay ocakları adı altında faaliyet gösteren iş yerlerindeki müşterilerin fuhuş amaçlı başka yerlere yönlendirilmesi üzerine gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda, fuhuş şebekesine hizmet veren iş yeri sahipleri Ş.Ç. (53) ve A.K. (56) ile şebeke üyeleri N.K. (48) ve Y.G. (42) olmak üzere toplam 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5 mağdur kadın operasyonla kurtarılırken, suça karışan iş yerleri ve ikametler kapatıldı. Ayrıca, fuhuş amaçlı kullanılan bir ikametin daha tespit edilmesiyle operasyonlar devam ediyor.
