Yerköy Haber Gazetesi

SANCAK YILMAZ’DAN LİSTELERE TEPKİ!

SANCAK YILMAZ’DAN LİSTELERE TEPKİ!
26 Şubat 2024 - 12:10

Sancak Yılmaz yaptığı açıklamada, “Yerel seçim öncesi adayların bildirilme sürecinin tamamlandığı Yerköy’de Belediye Meclis Üyeliği aday listeleri hoşnutsuzluk yarattı.
Yerköy’de uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı, Kurultay Delegesi ve Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Sancak Yılmaz kesinleşen Belediye Meclisi aday listelerine tepki gösterdi.
Sosyal medya hesaplarından tepkisini dile getiren Sancak Yılmaz, “Yerköy CHP, MHP, AKP ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliği listeleri belli oldu. Bazı bölge ve köylerden 2, hatta 3 kişi yazılırken Çiçekdağı Çamlık’tan Akçakent’e kadar 37 tane Türkmen ve Tülek köyleri dahil hiçbirinden bir kişi dahi yok. Burada çok ciddi bir eksiklik var. Ya unutuldu ya da dikkate alınmadı.” sözleriyle tepkisini gösterdi.
‘Sessiz grubun tepkisi ağır olur!’
Yerköy’de 50 yıldır esnaflık ve siyaset yaptığını söyleyen Sancak Yılmaz, Kırşehir’e bağlı Çiçekdağı ve Akçakent köylerinin büyük çoğunluğunun Yerköy’de ikamet ettiğini ve yıllardır ticaret ve siyaset hayatında birçok ismin olduğunu ancak başta kendi partim CHP olmak üzere hiçbir partide bu bölge insanına yer verilmemesine tepki gösterdiğini ifade etti” Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır