Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarıyer’de alev alev yanan gecekondu kullanılamaz hale geldi

Sarıyer’deki bir gecekonduda yaşanan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Yangın sırasında

Sarıyer’deki bir gecekonduda yaşanan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Yangın sırasında çekilen hava görüntülerinde, gecekondu tamamen alevler içinde kaldı ve kullanılamaz hale geldi.
Yangın, bugün öğlen saatlerinde Sarıyer Emirgan Mahallesi’nde bulunan Fıstıklı Bağaltı Sokak’taki bir gecekonduda meydana geldi. Henüz sebebi belirlenemeyen yangın hızla yayıldı. Alevler kısa sürede yapıyı sardı. Gecekondu tamamen yanarken, içeride bulunan 72 yaşındaki A.Y. kendi çabalarıyla dışarı çıkarak kurtulmayı başardı. İtfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle alevler kontrol altına alındı ve çevredeki diğer yapıların zarar görmesi engellendi. Polis, yangının sebebini araştırmak üzere çalışmalarına başladı.
Mahalle sakinlerinden Özgür Yetiştiren, evlerinin ve anılarının alevler içinde kaldığını belirterek, “Soba kokusu hissettik, ancak dumanlar yükselmeye başlayınca durumu fark ettik. Neyse ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Komşumuz yangın sırasında dışarı çıkmayı başardı. Hemen itfaiyeyi arayarak haber verdik. Yangın büyük zarara yol açtı ancak en önemlisi can kaybı olmaması.” diyerek yaşadıklarını paylaştı.
Diğer bir mahalle sakini Nadir İşçi ise, yangının akrabalarının evinde çıktığını ve evde üç kişinin yaşadığını söyleyerek, “Yangın çıktığında evde sadece bir kişi bulunuyormuş ve hemen dışarı çıkarak kurtulmuş. Şu an herhangi bir olumsuzluk yok” dedi.

Adana’da bir motosikletin devrilmesi sonucu 16 yaşındaki bir kız çocuğu
Sıradaki Haber Devrilen motosikletteki kız çocuğu öldü