Yerköy Haber Gazetesi

Seç Market düzenlenen törenle hizmete açıldı

Seç Market düzenlenen törenle hizmete açıldı
22 Ağustos 2022 - 13:41

KST Group Yönetim Kurulu Başkanı Gencay Koyunbaşoğlu tarafından açılan ve Salih Yılmaz’ın işletmeciliğini yaptığı Seç Market Yerköy şubesi açıldı.

KST Group Yönetim Kurulu ve Türk Alman Yatırım Birliği Başkanı Gencay Koyunbaşoğlu ise, Yerköy ilçesine Seç Market’in 2 bin 51’inci şubesini açtıktaları söyledi.
Koyunbaşoğlu, “Seç Market’in 2 bin üzerinde şubesi var. Yaklaşık burası 2 bin 51’inci şubesi burası. Diğer marketlere göre farklı bir yapısı var. Seç’in aslında farklı bir komsepti ile yola çıktık. Mahallemizin komsepti var ama biraz daha market mentaline çıktık. Gerek büyüklüğü gerekse ürün çeşitliliği anlamında Yerköy’de de eksik olduğunu hissediyoruz. O yüzden hizmeti tamamlama anlamında böyle bir yer açtık” dedi.
Seç Market İşletmecisi Salih Yılmaz, Yerköy İlçesine Seç Market’in bayiliğini alarak Yerköy ilçesine açtıklarını söyledi.
Yılmaz, “20 senedir inşaat sektöründe devam ediyorduk. Mahallenin bu bölgede inşaat yaptığımız için bu bölgenin market ihtiyacı olduğunu hissettik. Bunun üzerine Seç Market’in bayiliğini alıp Seç üzerine çeşitli yerde şubeler açmayı düşünüyorum. Yerköy’de şuanda ilk şubemiz. Piyasanın durumuna göre 2-3 şubesini daha artıracağız. Diğer il ve ilçelerine de açacağız. Vatandaşın ilgisi çok iyi. Biz Yerköylü olarak Yerköy’ün marketi olarak açtık. Kazançlarımızı Yerköy’ümüze yatırım yapıyoruz. Yerköylülerin bize destek olmalarını bekliyoruz. Vatandaşlarımızdan şuanda çok yoğun bir talep var. Cumhurbaşkanımızın vatandaşlarımızı gıda da desteklediği gibi bizde daha çok yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşımıza uygun gıdayı temin etmek için çalışacağız” dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise, “Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Yerköy’ümüze güzel bir market kazandırıldı. Bu mahallemizde de böyle bir markete ihtiyaç vardı”dedi. Orhan Ekinci

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır