Yerköy Haber Gazetesi

Şefaatli’de Yeniden Zeki Bozkurt dönemi

Şefaatli’de Yeniden Zeki Bozkurt dönemi
02 Nisan 2024 - 13:15

Şefaatli ilçesi AK Parti Belediye Başkanı Zeki Bozkurt oldu.
Yerel seçimler kapsamında oy sayımı devam ederken Şefaatli ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Bozkurt 2. defa ilçeye belediye başkanı seçildi.
Bozkurt;” Değerli Şefaatliler hemşerilerim, gösterdiğiniz teveccüh için sizlere çok teşekkür ederim. İstişareden, muhabbetten, mücadeleden taviz vermeden Şefaatli’mizi güzel yarınlara birlikte taşıyacağız. Biz biriz, birlikte beraberiz, birlikte başardık Şefaatli’m.
Zeki Bozkurt, Biliyorsunuz ki yeni yüzyılda yeni bir Şefaatli iddiasıyla yola çıktık. Bu süreçte gece gündüz demeden sizlerle buluşmaya çalıştık.7’den 70’e tüm hemşerilerimizle kucaklaşıp projelerimizi anlatmaya gayret ettik. Şefaatli için hayallerimizi ve projelerimizi paylaştığımızda sizlerdeki heyecanı görmek, bizi daha da heyecanlandırdı. Evlerinizde, dükkanlarınızda, sokaklarınızda ve caddelerinizde bizlere büyük bir teveccüh gösterdiniz. Gençlerimiz, kadınlarımız, büyüklerimiz ve tüm Şefaatlilerle beraber yürüdüğümüz bu yolda zaferi kazandık. Seçim süreci boyunca ilkeli siyasetten ve duruştan asla taviz vermedik. Bizler, sizlerin hizmetkarı, Şefaatli’nin ve Yozgat’ın sevdalılarıyız. Biz yaptık, yine biz yapacağız. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Şefaatli’m” dedi.
Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır