Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Şenol Güneş: “Kötü bir oyun, kötü bir sonuç”

    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor ile berabere kalarak iki puan kaybettiklerini, oyunun kötü olduğunu ve takımın savunmada sorun yaşadığını belirtti. Kaleci Uğurcan’ın performansını öven Güneş, transfer planlarından da bahsetti.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol

    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor ile oynanan ve golsüz sona eren maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güneş, “Kötü bir oyun sergiledik, sonuç da bu doğrultuda kötü oldu. Ne yazık ki 2 puan kaybettik, kaygılıyız” ifadelerini kullandı.

    Trendyol Süper Lig’in 22. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında Güneş, karşılaşmaya iyi başlamadıklarını vurgulayarak, Kayserispor’un da önemli sıkıntılar yaşadığını fakat galibiyet hedefiyle sahaya çıktıklarını belirtti. Güneş, “Maalesef kendi oyunumuzun altında kaldık ve iki puan kaybettik. Bu durumdan dolayı üzgünüz. Maça etkili bir başlangıç yapamadık, savunmada kalarak hızlı çıkışlarını engellemeyi hedefledik fakat basit top kayıpları yaptık. Bu hatalar, Kayserispor’un avantajına oldu. İlk yarının ortalarında, beklediğimiz oyuna dönmeyi başardık. Pas oyunuyla rakibimizin çıkışlarını kısıtladık ve kenardan geliştirdiğimiz ataklarla pozisyon bulduk ama bu fırsatları değerlendiremedik. İkinci yarıda ise daha olumsuz bir tablo ortaya çıktı, oyuncu değişikliklerimiz de istediğimiz etkiyi yaratmadı. Giren oyuncular, çıkanlardan daha olumsuz performans sergileyince Kayserispor, hızlı çıkışlarla gol bulmaya çalıştı. Sonuç olarak kötü bir oyun ve kötü bir sonuçla karşılaştık” dedi.

    Güneş, takımın en iyi oyuncusu olarak kaleci Uğurcan’ı öne çıkararak, “Uğurcan oldukça başarılıydı. Özellikle ikinci yarıda birçok pozisyonda rakibi durdurdu. Bizim hatalarımızla rakibin nasıl başarılı olduğunu engelleyen isim oldu. İlk yarıda gol atabileceğimiz durumlar vardı ama bunları gerçekleştiremedik. İkinci yarıda bunu başaramamak sıkıntı yarattı. Rakipten düşeceğini düşünüyorduk çünkü kadrosu geniş değildi. Ancak moral bulmaları ve seyirci desteği ile iştahlarını artırdılar” şeklinde konuştu.

    Son olarak, Güneş, takıma yapılacak transferler konusunda bilgiler vererek, “Defansif bir stoper almayı planlıyoruz, orta sahada da yeni oyuncular arayışındayız. Yeni katılacak oyuncuların ekip için faydalı olacağını umuyorum” ifadelerini kullandı.

    Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik
    Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”