Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Side Antik Kent’te kuyuya düşen çocuğa nefes kesen kurtarma operasyonu

Manavgat ilçesinde bulunan Side Antik Kenti’nde gerçekleşen olayda, 6 yaşındaki

Manavgat ilçesinde bulunan Side Antik Kenti’nde gerçekleşen olayda, 6 yaşındaki bir çocuk, 6 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü. Haber, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, 112 Acil Sağlık ekipleri ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Selimiye Jandarma Karakolu’nun hızlı müdahalesiyle sonuçlandı.

Olay, Side Antik Kenti’nde bulunan Menekşe Sokak’taki tarihi Büyük Hamam yakınlarındaki su kuyusuna çocuğun düştüğü ihbarıyla başladı. İtfaiye ekipleri, kuyuya inmek için hazırlıklar yaparken, bir ekip üyesi güçlükle aşağıya indi ve Yasin A. adındaki çocuğu halat yardımıyla kuyudan çıkardı. Yaklaşık bir saat süren dramatik operasyonun ardından çocuk, alkışlar eşliğinde sedyeyle ambulansa taşındı ve ilk müdahalesi burada yapıldı. Olayın şokunu yaşayan baba ve abisi, çocuğun kurtarılmasıyla büyük bir sevinç yaşadı.

Çocuğun kurtarılmasının ardından kuyudan çıkarılan itfaiye görevlisi de mesai arkadaşlarının yardımıyla emniyetle çıkarıldı. Kuyu kapatılırken, Yasin A.’nın babasının iş yerinin önünde oynarken kuyuya düştüğü belirtildi.

Kilis’te seyir halindeyken nargile kömürü yüklü bir tırda çıkan yangın
Sıradaki Haber Kilis’te nargile kömürü yüklü tır alevlere teslim oldu