Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında göçük altında kalan tüm işçilere ulaşıldı. Kaza sonucunda 2 işçi yaralandı, 5 işçi ise hayatını kaybetti.
İmbat maden işletmesinde yaşanan göçüğün ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları tamamlandı. Halit Ersay ve Kerim Ören’in cansız bedenlerine ulaşılmasının ardından diğer işçilerden Ramazan İnce, İsa Olcay ve Ömer Karakaya’nın da cesedine ulaşıldı. Kazada 2 işçi yaralandı, 5 işçi ise hayatını kaybetti.
Manisa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Soma ilçesinde yaşanan maden göçüğü sonucu yürütülen arama kurtarma çalışmaları sona erdi ve hayatını kaybeden 3 maden işçisine ulaşıldı. Hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
