Yerköy Haber Gazetesi

SOYSAL’A YENİ GÖREV

SOYSAL’A YENİ GÖREV
13 Eylül 2021 - 11:24

AK Parti’den 24, 25, 26. dönem Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na atandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılıklarına Faruk Özçelik ve Ertuğrul Soysal atandı.
AK Parti’de son dönemlerde önemli görevler üstlenen ve partiye bağlığıyla öne çıkan Ertuğrul Soysal, siyasetinin karşılığını aldı. 27’ince dönem Milletvekiliği listesi dışında kalmasına rağmen AK Parti’de kendisine verilen görevleri yerine getiren Soysal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na getirildi.
Bakan Yardımcısı Soysal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanmış bulunmaktayım.
Şahsıma bu görevi layık gören Sn. Cumhurbaşkanımız ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat Bilgin’e şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim utandırmasın,bu necip millete güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.
Öte yandan Ertuğrul Soysal’ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na getirilmesi Yozgat’ta memnuniyetle karşılandı. Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır