Yerköy Haber Gazetesi

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

SUÇÜSTÜ YAKALANDI
18 Mart 2024 - 16:33

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yenifakılı’da bir operasyon düzenlendi.
Yozgat İl Jandarma komutanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesinde;” Yozgat-Yenifakılı bölgesinde ikamet eden (T.H.) isimli şahsın;yakın akrabası olan (O.C.)’nin kendisine para vermediği gerekçesiyle evine gelerek arabasının ve evinin camlarını kırmaya başlaması olayı hakkında komutanlığımıza şikayetçi olması üzerine;
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı birimlerince Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; olaya süratle müdahale edilerek, (O.C.) isimli şahıs elinde balta ile araba ve eve zarar verirken suçüstü yakalanıp ve gözaltına alındı.
Olayda suç aleti olarak kullanılan baltaya el konulurken; gözaltına alınan (O.C.) isimli şahıs çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur” bilgileri paylaşıldı.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığından asayişin sağlanması ve vatandaşların güvenliği için azim ve kararlılıkla mücadeleye devam edeceği belirtildi.
Haber Merkezi

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır