Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tavas’ta servis aracı yan yattı; 9 yaralı

Denizli’de seyir halindeki bir servis aracı kontrolünü yitirerek yolda devrildi.

Denizli’de seyir halindeki bir servis aracı kontrolünü yitirerek yolda devrildi. Kaza sonucunda 9 yolcu yaralanırken, acil sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti ve ardından hastaneye sevk etti.
Olay, Tavas İlçesi Nikfer yolu üzerinde meydana geldi. İlk belirlemelere göre, Tavas ile Nikfer Mahallesi arasındaki yol üzerinde seyir halinde olan plakası henüz tespit edilemeyen servis aracı sürücüsü aracın kontrolünü kaybederek devrildi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine, jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı.
Sağlık ekipleri, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan 9 yaralıya ilk yardım uyguladıktan sonra ambulanslarla en yakın hastaneye sevk etti. Hastaneye nakledilen yaralıların durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisi ulaştı.
Kaza nedeniyle trafikte kısa süreli aksamalar yaşandı ve yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

Gazeteci Fatih Portakal, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “Ahbaplar Suç
Sıradaki Haber “Ahbaplar Suç Örgütü” soruşturmasında ifade veren Fatih Portakal: “Sorgulayabilirdik ama kendime üzülüyorum, bu insanlar iyi niyetlerimizi sömürdüğü için”