Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tekirdağ’da 1,5 ton iç yağ ve 140 kokoreç imha edildi

Ergene ilçesinde Jandarma ekiplerinin tip verdiği bir araç denetlendi. Yapılan

Ergene ilçesinde Jandarma ekiplerinin tip verdiği bir araç denetlendi. Yapılan denetimde araçta 1,5 ton iç yağ ve 140 adet kokoreç ele geçirildi. Bu ürünler güvenilir olmayan gıda olarak nitelendirilerek imha edildi.

Tekirdağ Otoyol Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri Ergene ilçesindeki Yediemin Otoparkı’nda yapılan denetime katıldı. 34 DK 9320 plakalı araçta, 5996 sayılı Kanun kapsamında gerçekleştirilen kontroller sonucunda 1 ton 500 kilogram iç yağ ve 140 adet kokoreç bulundu.

Ürünlerin üzerinde herhangi bir etiket olmaması, fatura ibraz edilememesi ve ürünlerin izlenebilirliğinin sağlanamaması dikkat çekti. Ayrıca, ürünlerin hastalıklı hayvanlardan elde edilip edilmediği konusunda da şüpheler bulunmaktaydı.

Değerlendirme sonucunda, güvenilir olmayan gıda olarak nitelendirilen ürünler, Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından Panap Entegre Katı Atık Tesisi’ne götürülerek imha edildi.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,
Sıradaki Haber Niğde’de narkotik ekiplerinden bilgilendirme çalışması