Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tekirdağ’da jandarmadan suç ve suçlulara geçit yok: 41 tutuklama

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti, silah kaçakçılığı ve

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti, silah kaçakçılığı ve benzer suçların engellenmesi amacıyla Eylül 2026’da yaptığı operasyonlarda 209 şüpheliyi gözaltına aldı. Bu operasyonlarda, 41 şüpheli tutuklandı. Operasyonlar sonucunda, 4 tabanca, 9 tabanca mermisi, 1 av tüfeği, 6 av tüfeği mermisi, suçta kullanılan 5 araç ve 2 sahte plaka ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonlarında ise 1 kilo 14 gram kubar esrar, 1 kilo 858 gram bonzai, 2 gram kokain, 118 gram metamfetamin ve 16 gram eroin ele geçirildi. Ayrıca bin 489 adet sentetik ecza, 127 kök kenevir, 114 uyuşturucu içme aparatı ve 9 hassas terazi bulundu.

Kaçakçılık operasyonlarında da 9 bin 170 litre etil/metil alkol, 161 litre alkollü içki, 146 kilogram açık tütün, 3 kilogram nargile tütünü, 333 bin 660 adet dolu makaron, 74 bin adet makaron, 274 puro ve 616 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyonlarda 2 elektronik ve 3 manuel makaron doldurma cihazı ile 1 damıtma düzeneği bulundu.

Operasyonlar sırasında ayrıca 128 sahte ürün, 64 elektronik sigara, 43 boş sigara kutusu, 23 cep telefonu, 6 cep telefonu şarj cihazı, 1 flash bellek ve 1 sabit disk ele geçirildi. Tarihi eser kaçakçılığına yönelik operasyonlarda ise 17 tarihi sikke, 2 tarihi eser, 2 dedektör ve 23 farklı kazı ekipmanı ele geçirildi.

Eylül ayındaki operasyonlarda toplam 209 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı ve 41 şüpheli tutuklandı. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Denizli’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak satıcılarına
Sıradaki Haber Denizli’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 şüpheli tutuklandı