Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

    Ticaret Bakanı Bolat, Uluslararası Nakliyeciler Derneği üyeleriyle bir araya geldi

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras ve üyelerini kabul etti. Bakan, sektörün geleceği ve beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Güçlü bağlantılarıyla lojistik üssümüzü daha da güçlendireceklerini vurguladı.

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat,

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Bakan Bolat, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün Ticaret Bakanlığı’nda Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Ülkemizin kara, deniz ve hava taşımacılığındaki konumunu küresel ticaret alanında daha da güçlendiren dernek, önemli bir lojistik üssü olma özelliğini sürdürmektedir. Kara taşımacılığının yanı sıra ülkemizin dünya pazarlarına ürettiği ürünlerin taşınmasında da önemli rol üstlenen taşımacılık sektörümüz, dış ticaretin gelişimine önemli katkılar sunmaktadır” ifadelerine yer verdi.
    Toplantıda, sektörün geleceğine yönelik planlamalar ve beklentilerin ele alındığını belirten Bakan Bolat, “Ticaret Bakanlığı olarak, sektörümüzün mevcut yapısını güçlendirmeye, uluslararası ticarette yaşanan değişime paralel olarak yeni stratejiler geliştirmeye ve uygulamaya koymaya, ulaştırma politikalarını sektörümüz ve ülkemizin hedefleri doğrultusunda şekillendirmeye destek olmaktayız. Bugünkü görüşmemizde, sektörümüzün önümüzdeki dönemine ilişkin planlarını ve mevcut taleplerini detaylı bir şekilde ele aldık” şeklinde konuştu.

    FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi
    Sıradaki Haber Darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü olan selayı Diyanet İşleri Başkanı Erbaş okudu