Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tır dorsesinde yakalanan Arif Kocabıyık, Konyaaltı Belediyesi’nden aylarca çalışmadan maaş almış

Arif Kocabıyık adlı şahsın, yurt dışına çıkış yasağı olan ve

Arif Kocabıyık adlı şahsın, yurt dışına çıkış yasağı olan ve Bulgaristan yolunda yakalanan bir tırın dorsesinin altında bulunmasının ardından ortaya çıkan 2020 yılındaki Konyaaltı Belediyesi’nde çalışma sürecinde baskı nedeniyle istifa ettiği belirlendi. Arif Kocabıyık’ın özgeçmişinde, Akdeniz Üniversitesi’nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışması, yayıncılık faaliyetleri ve milletvekili adaylığı gibi geçmiş deneyimleri yer alıyor. Edirne’deki Kapıkule Gümrük Sahası’nda yakalanan Kocabıyık, Antalya 35. Asliye Ceza Mahkemesindeki “Cumhurbaşkanına hakaret” davası kapsamında yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu tespit edilerek adli makamlara sevk edildi. Arif Kocabıyık, gazetecilerin “Nereye kaçacaktın?” sorusuna “Anamur” şeklinde cevap verdi.
Arif Kocabıyık, 1983 yılında Antalya’nın Elmalı ilçesinde doğmuş olup meslek lisesinden mezun olduktan sonra Akdeniz Üniversitesi’nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışmış ve bazı yayın faaliyetlerinde bulunmuştur. Konyaaltı Belediyesi’nde çalıştığı dönemde “ATM personeli” iddialarıyla gündeme gelmiştir.
Siyasi arenada da yer alan Kocabıyık, 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti’nin Antalya listesinden milletvekili adayı gösterilmiş fakat seçilememiştir. CHP Genel Başkanı tarafından parti rozeti takılan Kocabıyık’ın üyelik işlemleri, geçmiş tutumları ve sosyal medya paylaşımları sebebiyle durdurulmuştur.
Kocabıyık, geçtiğimiz dönemlerde birbiri ardına tutuklanmış, hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamalarıyla soruşturmalar yürütülmüş ve tutukluluk süreleri yaşamıştır. Son olarak yurtdışı çıkış yasağı kararıyla tahliye edilmiştir.

Edirne’nin Hamzabeyli yolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda,
Sıradaki Haber Hamzabeyli yolunda akıl almaz olay: Önce gasp girişimi, ardından bıçaklı saldırı iddiası