Yerköy Haber Gazetesi

TOGG Makam aracı oldu

TOGG Makam aracı oldu
07 Nisan 2023 - 17:54
Türkiye’nin otomobili Togg ilk defa makam aracı olarak kullanılmaya başlandı. Togg’un üretiminde büyük emeği geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin ilk elektrikli, Avrupa’nın ise ilk doğuştan elektrikli otomobili olan Togg’u makam aracı olarak kullandı. Togg’la ilk ziyaretini de bugün gerçekleştirdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sultanbeyli Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi açılışına Togg otomobili ile geldi. Bakan Varank, AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe ve Başkan Hüseyin Keskin, 0015 plakalı Togg otomobili önünde beraber fotoğraf çektirdi.

Öte yandan, Togg’da ilk teslimat geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan’a yapıldı. Daha sonra ise ikinci teslimatta yerli otomobil Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e verildi. Togg, sosyal medya üzerinden yaptığı “#Togg Teknoloji Kampüsümüzden #T10X sevkiyatları devam ediyor. Bizi izlemeye devam edin.” paylaşımıyla ilk Togg araçlarının sahiplerine ulaşmak üzere yola çıktığını duyurdu. 

VATANDAŞLARDAN ‘MAKAM ARACI’ TOGG’A YOĞUN İLGİ

İHA’nın haberine göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bugün Sultanbeyli’de düzenlenen Sultanbeyli Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi açılışına katılıyor. Bakan Varank, açılış programı öncesinde Sultanbeyli Belediye Başkanlığı binası önüne Türkiye’nin yerli otomobili Togg ile geldi.

Sultanbeyli Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar Togg’a yoğun ilgi gösterdi

Bakan Varank, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve berberindekiler, açılış programı öncesinde 0015 plakalı ve kırmızı renkli Togg otomobili önünde fotoğraf çektirdi. Haber Merkezi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

        Bu web sitesi Flatinium Agency tarafından tasarlanmıştır