Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Kayserispor maçı öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Şenol Güneş yönetiminde çalıştı. Yeni transfer Danylo Sikan da takımla ilk antrenmanına çıktı. Ukraynalı forvet, antrenmanda hırslı ve istekli performansıyla dikkat çekti. Takım, yarın çift antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Trabzonspor, Kayserispor maçı öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Şenol Güneş

Trabzonspor, Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için antrenmanlara başladı. Takıma yeni katılan futbolcu Danylo Sikan da ilk kez takımıyla birlikte çalıştı.

Takımın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanı, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetti. İdman, ısınma hareketleriyle başladı ve ardından futbolcular, topa sahip olma ve taktiksel oyun üzerine yoğunlaştı. Antrenman, kuvvet çalışmasıyla tamamlandı. Ukraynalı forvet Danylo Sikan, takımıyla ilk kez bir araya gelmesinin ardından antrenmanda gösterdiği hırslı ve istekli performansıyla dikkat çekti.

Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi personeli tarafından
Sıradaki Haber “Bilinçli Yolcular, Uyuşturucusuz Yollar”