Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Trendyol Süper Lig: Gençlerbirliği: 0 – Antalyaspor: 0 (ilk yarı)

Gençlerbirliği ve Antalyaspor arasındaki Süper Lig maçının ilk yarısı golsüz sona erdi. Metehan Mimaroğlu’nun şutunu kaleci Abdullah Yiğiter çeldi, Cvancara’nın şutunda ise kaleci Gökkan Akkan başarılıydı.

Gençlerbirliği ve Antalyaspor arasındaki Süper Lig maçının ilk yarısı golsüz

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Gençlerbirliği ile Antalyaspor arasındaki mücadele başladı. İlk yarının sonunda her iki takım da gol bulamadı.

Gençlerbirliği, maçın başında hızlı atağa kalktı. 2. dakikada Metehan Mimaroğlu’nun şutunu kaleci Abdullah Yiğiter kornere çeldi. 10. dakikada ise Antalyaspor adına Tomas Cvancara’nın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Gökhan Akkan gole izin vermedi.

Eryaman Stadyumu’ndaki maçı Oğuzhan Aksu yönetiyor. İlk yarıda gol sesi çıkmazken, heyecan devam ediyor.

Gençlerbirliği’nin ilk 11’i şu şekilde: Gökhan Akkan, Thalisson, Dimitrios Goustas, Matej Hanousek, Pedro Pereira, Zan Zuzek, Samed Onur, Abdurrahim Dursun, Göktan Gürpüz, Metehan Mimaroğlu, Michal Nalepa. Teknik direktörleri Hüseyin Eroğlu.

Antalyaspor’un kadrosunda ise Abdullah Yiğiter, Sander Van de Streek, Veysel Sarı, Georgiy Dzhikiya, Kenneth Paal, Soner Dikmen, Jakub Kaluzinski, Güray Vural, Abdülkadir Ömür, Nikola Storm, Tomas Cvancara yer alıyor. Teknik direktörleri Emre Belözoğlu.

Maçta henüz gol olmazken, heyecan ise dorukta. Antalyaspor’dan Kenneth Paal sarı kart gördü.

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir minibüsün kontrolden çıkarak kamyonete çarpması sonucu
Sıradaki Haber Ankara’da minibüs kamyonetle çarpıştı: 5 yaralı