Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tüm Birimler Teyakkuzda

T.C. Yozgat Valiliği koordinesinde, il genelinde eğitim-öğretim faaliyetlerinin huzur ve

T.C. Yozgat Valiliği koordinesinde, il genelinde eğitim-öğretim faaliyetlerinin huzur ve güven içerisinde sürdürülmesi amacıyla Okul Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Mehmet Ali Özkan başkanlığında Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden yapıldı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı İdris Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Ali Özcan ile İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Ayrıca kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, ilçe emniyet müdürleri ve jandarma komutanları da VKS üzerinden toplantıya dahil oldu.

Toplantıda konuşan Vali Özkan, çocukların güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak, okul içi ve çevresinde herhangi bir olumsuzluğa fırsat verilmemesi için tüm birimlerin koordineli şekilde çalışacağını belirtti.

Mevcut güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği toplantıda, ilave önlemler ele alınarak yeni planlamalar yapıldı. Toplantı, alınan kararların ardından sona erdi.

Çiçekdağı Belediye Başkanlığı, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik anlamlı bir
Sıradaki Haber Vatan Sevdası Şiirlerle Dile Gelecek