Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turgutlu’daki yangında kimyasal atık şüphesi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşanan yangın, itfaiye ekiplerini oldukça zor durumda

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşanan yangın, itfaiye ekiplerini oldukça zor durumda bıraktı. Yangın, otluk alan, zeytinlik ve atıkların bulunduğu bölgede meydana geldi ve kimyasal atık olabileceği şüphesi üzerinde durulmaya başlandı.

Yangın, saat 09.30 sıralarında Turgutlu ilçesi Atatürk Mahallesi Koşukırı mevkiinde çıktı. Yangının sebebi henüz belirlenemese de Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Üç itfaiye aracı ve birçok personelin müdahale ettiği yangında, otluk alanın yanı sıra zeytinlik ve çeşitli atıklar da zarar gördü.

Yangında, otluk alandaki alevler kısa sürede kontrol altına alınırken, atıkların bulunduğu bölümde söndürme çalışmaları daha uzun sürdü. Yangının atıkların bulunduğu alana sıçraması, ekiplerin müdahalesini zorlaştırdı.

Yangın söndürme çalışmalarına fabrikalara ait araçların da destek verdiği belirtildi. Yangının nedeni henüz netlik kazanmamış olup, atıkların içeriğinin incelenerek doğru çıkış nedeninin belirleneceği açıklandı.

Samsun’da, İlyasköy Mahallesi’nde bir araca hasar vermekle ve babasını darp
Sıradaki Haber Araca zarar verip babasını darp eden şahıs gözaltına alındı